Zimní sezóna 2015/2016

Zimní sezóna 2015/2016

Zimní sezóna 2015/2016 

Vážení rodiče, děti a ostatní příznivci tenisu,

od října 2015 zahajujeme nové kurzy tenisu v odpoledních hodinách pro začátečníky a pokročilé. Přijímáme děti ve věku 5-12 let, výuka se koná v tenisové hale Sport aréna Praha v Praze 10 – Dubči. Skupiny max. 4 hráčů nebo individuální trénink.

Výukou tenisu pro nejmladší se zabýváme již 18 let, vychovali jsme tak za uplynulá léta mnoho hráčů pro vrcholový, výkonnostní či rekreační tenis a věříme, že k nám opět naleznou cestu ti z Vás, kteří v budoucnosti propadnou kouzlu bílého sportu. Výuka probíhá celoročně, nabízíme individuální nebo skupinový trénink. Naši nejlepší svěřenci jsou postupně zařazováni do závodních družstev minitenisu, přípravky, mladšího a staršího žactva. Naši žáci se stali v minulosti přeborníky Prahy, mistry ČR, někteří hrají mezinárodní soutěže.

Při náboru nových hráčů je důležité pohybové nadání, cit pro házení a chytání míče, koordinační schopnosti a dobrý zdravotní stav. Vhodné je začít s tenisem nejpozději do 9-ti let, optimální je 5-8 let. Nejmenší děti jsou trénovány formou minitenisu, tj. tenisu na zmenšeném hřišti s nižší sítí a s měkkými, lehčími míči. Máme pro Vaše děti k dispozici veškeré vybavení pro minitenis (minisítě, rakety na zapůjčení, měkké míče, pomůcky).

V případě Vašeho zájmu o výuku tenisu nás neváhejte kontaktovat na   e-mail    info@tenismaniak.cz

nebo telefonicky na +420 603 946 755 .

Rádi zodpovíme veškeré Vaše dotazy!!!                                                     

           

Jsme komunitní

Doporučujeme

Back to Top